Home

Keppeltuinen Icoon

Het leven is goed in de Keppeltuinen

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Dat gevoel krijg je zeker in de Keppeltuinen. Deze kleine oase van rust en ruimte in de nieuwe Doetinchemse wijk Stadspark Keppeloord heeft alles wat het leven zo aangenaam maakt. Fraaie, duurzame woningen en appartementen, een groene leefomgeving en het gezellige stadscentrum vlakbij. Welkom in de Keppeltuinen.

 

Salontafel

 

Een thuis voor elke levensfase

In de Keppeltuinen komen twee kleinschalige complexen met in totaal 20 appartementen. Daarnaast 16 levensloopbestendige patiowoningen, 6 tweekappers en 9 rijwoningen. Wonen voor elk wat wils dus. Met volop keus voor jong en oud. Het gevarieerde woningaanbod sluit perfect aan bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. Hier woon je rustig, ruim en groen met alle voorzieningen zoals winkels, zorg, scholen, recreatie en kunst en cultuur op loop- en fietsafstand.

 

Bekijk het plan

Kano varen

Een fijne plek met alles in de buurt

De ligging van de Keppeltuinen is ideaal. Op loopafstand van het levendige centrum van Doetinchem met al zijn voorzieningen. De Oude IJssel biedt volop watervertier en de Kruisbergse bossen dagen uit tot lange wandel- en fietstochten. In de Keppeltuinen woon je overal vlakbij. Maar zoek je de rust, ook dan kom je hier thuis. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, gezinnen en senioren straks samen met en naast elkaar op een heerlijke plek.

 

Alles in de buurt

Doetinchem
Winkels Doetinchem
Kasteel Doetinchem
Keppeltuinen Icoon

 

Nu in verkoop!

De plannen voor de Keppeltuinen zijn zo goed als gereed. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Schrijf je in en maak een keuze uit een woning of appartement van jouw voorkeur.

 

Inschrijven

 

 

 

PLANNING

De Keppeltuinen komt eraan! En sneller dan je misschien verwacht. Het ontwikkelen en bouwen van een nieuwe buurt neemt veel tijd in beslag. Samen met de architect, de bouwer en de gemeente kijken we eerst goed naar de woonwensen van de toekomstige bewoners waarna er verschillende vergunningen worden aangevraagd. Dit hele voortraject is nu afgerond en de woningen zijn al in verkoop.  

 

1
Uitgangspunten stedenbouwkundig plan
Afgerond
2
Meedenken/ meekijken
Afgerond
3
Bestemmingsplan/ wijzigingsplan ter inzage
Ligt ter inzage
4
Start verkoop
Afgerond
5
Start bouw
Lente 2023
sfeerbeeld1
sfeerbeeld2
sfeerbeeld3
sfeerbeeld4