De locatie

Keppeltuinen Icoon

Doetinchem. Een levendige stad voor jong en oud

Doetinchem wordt ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Een titel die de stad verdient. Het is namelijk een echte stad met veel voorzieningen, terwijl de dorpse sfeer van weleer behouden gebleven is. Slenter door het centrum en geniet van fraaie historische panden, gezellige pleinen, leuke winkels en smaakvolle horecagelegenheden. Ga naar het theater, bezoek een museum of recreëer in de omliggende natuur. In Doetinchem is altijd wat te zien, te doen en te beleven.

 

1

 

2

3

4

natuur doetinchem

Overweldigende natuur

Het landschap rond Doetinchem is van ongekende schoonheid. Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek het typisch kleinschalige coulisselandschap, de bossen, oude essen, de hooggelegen akkers omgeven door houtwallen en het weidse gebied van de Oude IJssel. De Kruisbergse bossen, Landgoed de Slangenburg en natuurgebied de Wrange dagen uit tot eindeloos ontspannen en ontdekken.

Centrale ligging, goed bereikbaar

Doetinchem is centraal gelegen in Oost-Nederland. Vanuit je nieuwe thuis in de Keppeltuinen kun je alle kanten op. Gezellige plaatsen als Doesburg, Zevenaar en ’s-Heerenberg liggen op slechts enkele autokilometers en grote steden als Arnhem en Nijmegen bereik je snel via de A18. Pak je liever het OV? De stad heeft twee NS Stations en een uitgebreid busnetwerk.

Kasteel Doetinchem
Keppeltuinen Icoon

 

Nu in verkoop!

De plannen voor de Keppeltuinen zijn zo goed als gereed. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Schrijf je in en maak een keuze uit een woning of appartement van jouw voorkeur.

 

Inschrijven