Financieel

Keppeltuinen Icoon

Frits helpt jou bij de financiële check met Biedcertificaat

Je bent geïnteresseerd in een duurzame nieuwbouwwoning in de Keppeltuinen. Benieuwd of jij het huis kan betalen? Frits checkt uitgebreid je financiële mogelijkheden. Na afloop krijg je gratis een Biedcertificaat waarmee je kunt aantonen dat financiering haalbaar is. Of de financiering van een woning haalbaar is, hangt af van veel aspecten en is lastig om zelf te bepalen. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check door Frits te laten doen. Frits kan daarbij inzichtelijk maken wat je nieuwe hypotheek- en energielasten worden, of je jouw huidige (lage) rente kunt meenemen én wat de verwachte opbrengst wordt van je huidige huis. Zo heb je meteen een heel compleet beeld.

 

Frits Biedcertificaat

Werkwijze

Wil je weten voor welke huizen jij je kunt inschrijven op Keppeltuinen, hoeveel eigen geld je precies nodig hebt en wat je maandlasten worden? Frits rekent ‘t voor je uit en denkt met je mee.

 
De voordelen van Frits

- Gratis Biedcertificaat

- 100% onafhankelijk advies van een gecertificeerde adviseur

- Frits vergelijkt álle banken

 

Maak gratis afspraak

Biedcertificaat

Met een Biedcertificaat toon je aan dat je met Frits uitgebreid je financiële mogelijkheden hebt bekeken.

 

- Zo geef je ons zekerheid dat jij het huis écht kan betalen.

- Resultaat: een grotere kans op je droomhuis!

- Het Biedcertificaat is gratis.

Keppeltuinen Icoon

De kleine lettertjes

Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Frits aangegaan. De hypotheekadviseurs van Frits zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen voor een financieringsverklaring.

 

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check (evt. met Biedcertificaat van Frits) dien je te uploaden bij je inschrijving. De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in je persoonlijke account.