Het plan

Keppeltuinen Icoon

De Keppeltuinen in Stadspark Keppeloord - Een bijzonder plan van hoge kwaliteit

Aan de noordwestkant van Doetinchem komt de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. De Keppeltuinen maakt daar deel van uit en valt op door de hoge kwaliteit in architectuur en detaillering. Hier heb je de keuze uit appartementen, tweekappers, rijwoningen en toekomstbestendige patiowoningen. Met volop aandacht voor rust, ruimte, duurzaamheid en een groene leefomgeving. En dan die ligging: op de rand van stad en land. Hier komt alle goede van het leven samen.

 

 

Situatietekening

Download hier het PDF-bestand.

 

 

Patiowoning

Patiowoningen

In de Keppeltuinen komen 16 geschakelde levensloopbestendige patiowoningen. Ideaal voor mensen die de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer graag op de begane grond willen hebben. Deze woningen hebben twee woonlagen, waarbij de verdieping opvalt door de grote raampartijen. Ze hebben in de basis drie slaapkamers, een fijne tuin met berging en tuinkamer en een parkeerplaats op eigen erf. Fraaie materialen en ingetogen details maken deze woningen echte blikvangers in de straat.

De appartementen

De twee kleinschalige appartementengebouwen in de Keppeltuinen lijken net statige landhuizen. Prachtig zijn ze en de in totaal 20 appartementen bieden veel wooncomfort en volop ruimte. Je hebt de keuze uit appartementen met 2 slaapkamers met als kroon op elk van de gebouwtjes twee geweldige penthouses. Zonnige balkons, parkeren en bergingen in de onderbouw, fraai metselwerk en fraaie houten details benadrukken de luxueuze uitstraling van de appartementen.

Lees meer

De appartementen
Tweekappers

Tweekappers

De 6 twee-onder-een-kapwoningen in de Keppeltuinen zijn royaal en comfortabel. Fraai metselwerk, houten accenten en betonnen en stalen details geven de woningen een indrukwekkende uitstraling. Niet in de laatste plaats dankzij de hoge kappen die statig oprijzen. Ze zijn allemaal weer net even anders, maar hebben alle standaard een ruime woonkamer en open keuken, een aangebouwde stenen garage, 3 slaapkamers en een ruime zolder waar extra kamers te realiseren zijn.

Rij- en hoekwoningen

Ben je op zoek naar een fijn gezinshuis? Kies dan voor een rij- of hoekwoning in de Keppeltuinen. De 9 woningen hebben hoge kappen, grote raampartijen en standaard 3 slaapkamers en een ruime vrij in te delen zolderverdieping. Parkeren kan op eigen erf of in de groene binnenhof. Kies voor een woning met langskap of dwarskap en laat je verrassen door de woningen. De plattegronden zijn nagenoeg gelijk, het uiterlijk van elke woning is net weer even anders.

rijwoningen
Keppeltuinen Icoon

Prettig wonen in de Keppeltuinen

De Keppeltuinen wordt een prachtige en hoogwaardige oase in de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Een zeer gevarieerde wijk voor iedereen, met een grote diversiteit aan woningen. Of je nu een appartement zoekt of een gezinshuis, lekker compact of juist ruim en royaal; in de Keppeltuinen vind je zeker wat je zoekt. Hier wonen jong en oud en gezinnen en singles straks samen met en naast elkaar in een groen, ruim opgezet en veilig buurtje.

 

Duurzaam en energiezuinig

Je nieuwbouwwoning of appartement in de Keppeltuinen wordt gasloos opgeleverd. Een warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor verwarming, koeling en elektriciteit. Het gebruik van duurzame materialen en een hoge isolatiewaarde zorgen daarbij voor een lage energierekening en een minimale CO2-uitstoot. Voor iedere woning of appartement verstrekken wij bij verkoop een berekening van de verwachte energierekening.

Natuurinclusief en klimaatadaptief

Mens, dier, water en groen staan centraal in de Keppeltuinen. Er komen oplossingen voor het opvangen van overtollig regenwater, plekken waar insecten en vogels een thuis vinden en veel planten, gras en bomen, waardoor hittestress wordt voorkomen. Natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen is dé norm voor de Keppeltuinen.

 

 

Keppeltuinen Icoon

 

Nu in verkoop!

De plannen voor de Keppeltuinen zijn zo goed als gereed. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Schrijf je in en maak een keuze uit een woning of appartement van jouw voorkeur.

 

Inschrijven