De appartementen

Keppeltuinen Icoon

Dit mag je verwachten van jouw appartement

De appartementen in De Keppeltuinen zijn in de basis al heel compleet. Aan werkelijk alles is gedacht om jou te verzekeren van een optimale, comfortabele en energiezuinige woonbeleving op een geweldige plek in Doetinchem.

 

 

De appartementen

De appartementencomplexen

Beide complexen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn onder meer uitgerust met een ondergrondse parkeergarage waar zich ook de bergingen bevinden. De toegang naar deze stallingsruimte wordt afgesloten met een elektrisch bedienbaar rolhek die met een handzender te openen is. De schuine daken worden voorzien van een metalen dak. De platte daken worden groen afgewerkt, wat zorgt voor minder hittestress. Uiteraard zijn beide gebouwen voorzien van een trappenhuis, een lift en een intercominstallatie met video.

Verwarmen en koelen

Je appartement in wordt gasloos opgeleverd. Een bodem-warmtepomp en vloerverwarming in elke ruimte zorgt voor verwarming en topkoeling. Het gebruik van duurzame materialen en een hoge isolatiewaarde zorgen daarbij voor een lage energierekening en een minimale CO2-uitstoot. Voor ieder appartement verstrekken wij bij verkoop een berekening van de verwachte energierekening.

Vloerverwarming
Keuken en sanitair

Sanitair en keuken

Alle appartementen worden voorzien van kwalitatief hoogwaardig sanitair in de toiletruimte en de badkamer. De appartementen worden niet voorzien van een keuken. Wel biedt Bruynzeel Keukens in Duiven toekomstige bewoners een aantal aantrekkelijk geprijsde projectkeukens die volledig afgestemd zijn op de kenmerken van de verschillende type appartementen. Kies je liever zelf voor een keuken en een leverancier, dan kan dat natuurlijk. Veel is mogelijk.

Keppeltuinen Icoon

Wonen zoals jij dat wilt

Op de website kun je per appartement zien hoe deze zijn ingedeeld. Heb je echter bijzondere wensen, dan bespreken we die graag. Zo kun je in veel gevallen kiezen voor een aangepaste indeling. Dat geldt zeker ook voor de penthouses, waar het mogelijk is een entresol te realiseren in de hoge hoge kap, waarmee je extra leefruimte creëert.

 

Bekijk het aanbod
 

Keppeltuinen Icoon

Ligging appartementen in omgeving

In onderstaande vogelvlucht zijn de appartementengebouwen uitgelicht, zodat je goed de ligging ervan kunt zien binnen de ruim opgezette wijk de Keppeltuinen. Zo zie je ook hoe ze gesitueerd zijn ten opzichte van de omliggende omgeving, met zowel het centrum, de Oude IJssel en het groen van het buitengebied dichtbij.

 

Vogelvlucht


 

Keppeltuinen Icoon

 

Nu in verkoop!

De plannen voor de Keppeltuinen zijn helemaal gereed. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Schrijf je in en maak een keuze uit een woning of appartement van jouw voorkeur.

 

Inschrijven